Climastar ETNA és OPTIMUS elektromos kerámia fűtőpanel először is megnyerő megjelenésével gyakorol ránk benyomást. Letisztult formájával, gyönyörűen kivitelezett kerámia előlapjaival szinte nincs olyan enteriőr, amibe ne illene bele, ezért a modern és klasszikus stílus kedvelői egyaránt hamar a szívükbe zárják.

Olyan fűtőpanelekről beszélünk, ami a hagyományos hősugárzókkal ellentétben akkor is képesek hosszú ideig fűteni, amikor kikapcsolt állapotban vannak.
Ezt egyedülálló Dual-Kherr kerámia hőtároló elemeinek köszönhetik, amelyek a hagyományos hőtárolós radiátoroknál 4-szer több hő eltárolására képesek, melyet ráadásul nem csupán konvekciós elven, hanem a sokkal kellemesebb hőérzetet adó hősugárzás elvén adnak le (ez az a fajtája a hőnek, amit a cserépkályháknál is érzünk).

(A jobboldali képen az ETNA)


Az Optimus és ETNA ráadásul mindezt hordozható kivitelben képes Önnek nyújtani: az Optimus 4 db görgős lábának köszönhetően egyszerűen áthelyezhető a lakás bármely pontjára, az ETNA ugyanígy pakolható, de fix lábon!


Bővebben írtunk a különböző vezérlésekről is a FŐMENÜ TERMÉKEK részében!


 Itt az OPTIMUS

 climastar optimus


                   Bővebb infók ETNA ittclimastar                                                        OPTIMUS itt  climastar


climastar ár