Climastar a gyár

 

climastar gyárAz elmúlt néhány évben a CLIMASTAR forradalmasította az ágazatot egy olyan ökológiai fűtési rendszer bevezetésével, amely ötvözi az alacsony  fogyasztást, az avantgárd dizájnt és a technológia, a kényelem és a tervezés terén elért nagy előnyöket .

Az innováció és a minőség kulcsfontosságú tényezők, amelyek a Climastar vezető pozícióját a lakossági fűtési rendszerek piacán hozták. 2001-től számos nemzetközi díjat nyertünk. Termékeink a legfontosabb nemzetközi szabadalmakkal rendelkeznek.

Jelenleg több mint 11.000 m² területtel rendelkezünk, ahol innovatív, formatervezett és hazai és nemzetközi logisztikai létesítményeinket összpontosítjuk.

De a legértékesebb sikerünk az, hogy több ezer ügyfél elégedettségét élvezhetjük, akik, mint te, a tökéletes fűtést keresik.


1995: Az ötlet új fűtési rendszer kialakítására született; az ötlet egy olyan speciális anyagon alapul, amely hőelemként működik.

1997: Az első szabadalom bejegyzett és az első Climastar fűtési rendszer készül.

2001: A CLIMASTAR franchise-ként kezd terjeszteni. Az első kiskereskedelmi üzleteket Spanyolországban nyitják meg.

2002: Bemutatunk Spanyolországba. Az év végére a CLIMASTAR 100 svájci franchise-szel rendelkezik Spanyolországban, és az üzleti sajtó a spanyolországi potenciállal rendelkező 10 üzleti modell egyikeként ismertté vált.

2003: A CLIMASTAR megkapja a legjobb általános termékdíjat az ISH North America szaküzletében, amelyet Las Vegasban tartanak és a világ egyik legrangosabb fűtési rendszere.

2004: A CLIMASTAR kereskedelmi szerződést kötött az Iberdrolával. Ezzel a megállapodással a CLIMASTAR bemutatja a legversenyképesebb ajánlatot a piacon, és támogatja az Iberdrola partnerét a hazai fűtési rendszerek piacán.

2005: Pedro Llana, a CLIMASTAR alapítója a Fiatal Vállalkozói Díjat a Fiatal Vállalkozók Asztúriai Szövetsége.

2006. június: A CLIMASTAR új termelési létesítményeket nyit meg Pruvia-ban (Llanera - Asturias).

2007. január: A CLIMASTAR az Európai Bizottság által a Vállalkozáspolitikai és Ipari Bizottság által kidolgozott Enterprise Experience Program (EEP) által kinevezett spanyol vállalat.

2007. február: Pedro Llana a National Young Businessman Awards (AJE) nemzeti döntőjévé vált.

2007. április: A CLIMASTAR díjat kap a 2006-os legrangosabb franchise, a Nuestros Negocios üzleti magazinért.

2007. május: A CLIMASTAR az Európai Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Központ (ECBI 2007) által szervezett első szabadalmak versenyt nyerte Asturiában.

2010: CLIMASTAR elindítja az új DUAL KHERR HYBRID-ot az INTERCLIMA és a CEVISAMA-nál; ez a termék forradalmasítja az alacsony fogyasztású fűtés fogalmát.

2010: A DUAL KHERR megnyerte a Spanyol Kerámia és Üveg Társaság által odaítélt Golden Alpha díjat.

2010: A CLIMASTAR megkapja a Sacre Socoda díjat a leginnovatívabb termékért a SOCODA csoporthoz, amely Franciaország egyik vezető fűtőberendezés forgalmazója.

2011: A CLIMASTAR forgalmazási megállapodást írt alá Németországban és Franciaországban, Európában. A Climastar továbbra is bővül Amerikában, megállapodást köt Mexikóban, és megkezdi a termelést az argentínai új üzemében, hogy Dél-Amerikában kínáljon piacot.

2012: 2012 A Climastar számos országban aláírja és fejleszti az elosztási projekteket.